Søger du en effektiv og stabil vinduespudser i København?

Der er ikke noget som glæden ved nypudsede og rene vinduer. Og når du bruger en erfaren vinduespudser, går det så stærkt, at du næsten ikke opdager, at vi er der.

Måske har du nogle vinduer, der er svære at komme til. Er det tilfældet har vi både stiger og andet vinduespudsergrej med, så alle dine vinduer bliver pæne. Vi undgår både striber og dråber, der løber, ligesom vi selvfølgelig holder rent omkring os. Det giver jo ingen mening at have fået pæne vinduer og så skulle gøre rent efter vinduespudseren bagefter.

I Holst Gruppen har vi pudset vinduer for kunder i Roskilde, Birkerød, Ballerup og resten af Storkøbenhavn siden 2000. Ofte i forbindelse med kundernes hovedrengøring eller hos vores faste rengøringskunder. Men vi hjælper også med vinduespolering hos kunder, der udelukkende har brug for hjælp til den opgave.

Priser på vinduespudsning

Prisen på at få vasket vinduer afhænger af:

  • hvor mange vinduer, du skal have pudset
  • om der er sprosser på vinduerne
  • om du både skal have pudset vinduer indenfor og udenfor
  • om du kun ønsker at få pudset vinduer en enkelt gang, eller om vi kan lave en fast aftale

Ring 70232094 eller send en mail, så finder vi en pris.

Hvorfor vælge Holst Gruppen?

Holst Gruppen spænder vidt, så hvis du også har brug for rengøringshjælp, hjælp til snerydning, ejendomsservice eller haveservice, kan vi tilbyde dig en samlet ordning. Det er jo tit en fordel at have kontakt til færrest mulige leverandører. Og hvis du samler flere ydelser hos os, kan vi selvfølgelig tilbyde en bedre pris.

vinduespudser storkøbenhavn

Få rene vinduer nu. Ring 70232094 eller send en mail, så finder vi en pris.