Vinduespudser Roskilde

Dygtig vinduespudser fra Holst Gruppen som køre ud i hele Roskilde

vinduespudser roskilde

Grundig og Erfaren Vinduespudser Roskilde

Har du brug for en grundig og erfaren vinduespudser i Roskilde? Hvad end du har brug for vinduespudsning af ejendomme, værksteder, kontorer eller butiksfacader, står Holst Gruppen klar med dygtige vinduespudsere med mange års erfaring.

Du får et uforpligtende konsulentbesøg om vinduespudsning i Roskilde, så vi kan udarbejde et tilbud der passer til lige netop dine behov. Vælger du os garanterer vi et effektivt stykke arbejde fra start. Vi vil løbende sørger for, i samarbejde med dig, at tilpasse vinduespudsningen ud fra dine ønsker, skulle dine behov ændre sig.

Fleksibel Vinduespudser Roskilde

Hos Holst Gruppen kan vi hjælpe dig uanset om opgaven er stor eller lille, og vi kan samtidig tilbyde at effektivisere din vinduespudsning og minimere dine omkostninger ved at bruge en vinduesmaskine, der kan nå helt op til 18 meter. Læs mere om vores vinduespoleringsservice her!

Udover vinduespolering udfører vi også:

Ønsker du at bruge os som leverandør til mere end én af vores serviceydelser, giver vi gerne et godt tilbud på den pakkeløsninger du kunne tænke dig.

Glade medarbejder skaber tilfredse kunder

Vi tror på at glade medarbejder giver tilfredse kunder. For at leve op til vores ambition om god service og kvalitet, går vi op i, at vores ansatte arbejder under ordentlige forhold. Vi har derfor overenskomst med Dansk Erhverv, og sørger samtidig for, at vores medarbejdere kun får udleveret ergonomisk udstyr til rengøring, således at vi forebygger stress og slid. Så får du også en glad vinduespudser i Roskilde.

Kontakt

Har du brug for en vinduespudser i Roskilde og København? Kontakt Holst Gruppen allerede i dag på Tlf: 70 23 20 94 eller via kontaktformularen her på siden. Vi ser frem til at høre fra dig.

SKRIV TIL OS Tlf: 70232094

Udfyld med dine oplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.