Vinduespudser Birkerød

Professionel vinduespudser der køre i hele Birkerød og København.

Vinduespudser Birkerød

Grundig Vinduespudser Birkerød

Har du brug for en grundig vinduespudser i Birkerød? Så er du kommet til det rette firma. Hos Holst Gruppen står vi klar med en dygtig og erfaren vinduespudser, hvad end du har brug for vinduespudsning af et kontor, en ejendom eller en butiksfacade.

Ønsker du det, kommer vi ud til et uforpligtende konsulentbesøg i Birkerød, eller et andet sted på Sjælland, og udarbejder et tilbud til dig, der passer til lige netop dit behov. Vælger du at indgå en vinduespudser aftale med os garanterer vi et grundigt resultat, hver gang.

Vi går op i vores medarbejdere

Hos Holst Gruppen tror vi på at glade medarbejder skaber de bedste resultater. For at leve op til vores ambitioner, om at give vores kunder høj service og kvalitet, er det vigtigt for os at vores ansatte arbejder under ordentlige forhold.

Derfor har vi overenskomst med Dansk Erhverv, og vi sørger samtidig for, at vores medarbejder kun får udleveret ergonomiske rengøringsredskaber, så vi undgår stressede og nedslidte medarbejdere. Så får du også en glad vinduespudser i Birkerød.

Vi har en vinduespudser i Birkerød klar til dig

Uanset om din opgave er af stor eller lille karakter har Holst Gruppen en vinduespudser til dig i Birkerød, og vi kan tilbyde at gøre din vinduespudsning mere effektiv og økonomisk overkommelig med vores vinduesmaskine, der kan nå op til 18 meter i højden. Læs mere om vores vinduespoleringsservice her!

Ud over vinduespudsning hjælper vi også med:

Overvejer du at bruge os som leverandør på mere end én af vores services, sørger vi for at give dig et godt tilbud.

Kontakt

Har du fundet din vinduespudser i Birkerød og København? Så kontakt os allerede idag på Tlf: 70 23 20 94 eller via kontaktformularen her på siden. Vi ser frem til at høre fra dig.

SKRIV TIL OS Tlf: 70232094

Udfyld med dine oplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.