Vinduespudser Ballerup

Vinduespudser fra Holst Gruppen sørger for du får et flot resultat.

vinduespudser ballerup

Grundig og Effektiv Vinduespudser Ballerup

Leder du efter en effektiv og serviceorienteret vinduespudser i Ballerup? Hos Holst gruppen står vi klar med en dygtig og erfaren vinduespudser, hvad end du har brug for vinduespudsning af en ejendom, en kontorbygning eller en butiksfacade.

Vi kommer ud til et uforpligtende konsulentbesøg hos dig i Ballerup, eller et andet sted på Sjælland, og udarbejder et tilbud ud fra dine behov. Vælger du os som jeres vinduespudserfirma garanterer vi effektiv rengøring af jeres vinduer, hver gang. Skulle dine behov ændre sig i perioder er vi fleksible nok til at vi kan skrue op og ned for arbejdet.

Både store og små opgaver inden for vinduespudsning

Uanset om din opgave er stor eller lille hjælper Holst Gruppen dig med glæde med en vinduespudser i Ballerup. Vi kan tilbyde at gøre din vinduespolering mere effektiv og økonomisk overkommelig ved brug af vores vinduesmaskine, der kan nå op til 18 meter. Læs mere om vores vinduespoleringsservice her!

Ud over vinduespudsning tilbyder vi også:

Ønsker du at bruge os som leverandør på mere end én af vores ovenstående services, sørger vi for at sammensætte et godt tilbud til jer.

Vi går op i vores medarbejdere

Vi tror på at glade medarbejdere skaber tilfredse kunder, og for at leve op til vores egne ambitioner om god kvalitet og service, er det vigtigt for os at vores ansatte arbejder under ordentlige forhold. Derfor har vi overenskomst med Dansk Erhverv, og sørger samtidig for at vores medarbejdere kun får udleveret ergonomisk rengøringsudstyr, således at vi forhindrer stress og nedslidning.

Kontakt Holst Gruppen i København

Er du på udkig efter en vinduespudser i Ballerup & København? Så kontakt os allerede idag på Tlf: 70 23 20 94 eller via kontaktformularen her på siden. Vi ser frem til at høre fra dig.

SKRIV TIL OS Tlf: 70232094

Udfyld med dine oplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.