Snerydning i København – Snerydningsaftale

Dejlig snehvid morgen! Det ser så flot ud. Men ikke for dig. Du har nemlig ansvaret for snerydningen. Enten skal du selv stå for snerydning, og det får du svært ved at nå, eller også husker du med gru, hvor meget bøvl du havde med din professionelle snerydder sidste gang, det sneede.

Og vejrudsigten siger, at den hvide vinter fortsætter. Så problemet med snerydning gælder ikke kun i dag.

Lav en fast snerydningsaftale med Holst Gruppen

Så slipper du for at bekymre dig fremover, fordi du ved, at vi konstant holder øje med DMI og rykker ud, når behovet er der. Og du kan i stedet læne dig tilbage og nyde det fine syn, hver gang det sner.

Vi har hjulpet med snerydning og anden ejendomsservice siden 2000. Derfor har vi de rette traktorer og lastbiler til at skovle sne.

Udover selve snerydningen sørger vi selvfølgelig for saltning med vejsalt og øvrig glatførebekæmpelse.

Snerydning handler om din og andres sikkerhed

Derfor har vi i Danmark nogle ret restriktive regler om snerydning.

Hvis du har ansvaret for en grund, er det også dit ansvar at sørge for, at fortovet og parkeringspladsen bliver ryddet så hurtigt som muligt og at forebygge ved at salte eller sprede grus. Hvis nogen kommer til skade, risikerer du at skulle betale en stor erstatning, ligesom du kan få en bøde alene for at sløse med snerydningen. Også selv om ingen kommer til skade. Samtidig kan postbuddet og skraldemanden nægte at komme forbi, hvis I ikke har ryddet for sne.

Priser for snerydning i København

Ring 70232094 og få en aftale om snerydning. Du kan også sende en mail. Så kontakter vi dig.

Hvis I har en fast aftale med ejendomsservice eller haveservice, kan vi også udvide den, så den også kommer til at inkludere snerydning.

Vi hjælper med snerydning Birkerød, Ballerup, Roskilde og resten af Storkøbenhavn.


Snerydning københavn
Få hjælp til snerydning. Ring 70232094 eller send en mail, så finder vi en pris.