Snerydning Roskilde

Effektiv og grundig snerydning og saltning i hele Roskilde området.

snerydning roskilde

Stabil og Grundig Snerydning Roskilde

Leder du efter et firma der kan tage sig at snerydning i Roskilde? Så har du fundet den rette leverandør! Hos Holst Gruppen udfører vi snerydning for en lang række virksomheder, foreninger samt ejendoms- og boligselskaber, og vi hjælper også gerne dig når sneen begynder at falde.

Vi garanterer at opgaverne bliver udført som aftalt, og at vores service er i orden. Uanset hvilket behov dit firma har, stort eller småt, klarer vi den hos Holst Gruppen.

Glatførebekæmpelse og snerydning Roskilde

Når vinteren står for døren tager vi os ikke kun af snerydning men også glatførebekæmpelse. Glatførebekæmpelse er en af vores kernekompetencer, og vi har over tid tilegnet os den ekspertise der skal til for at udføre et ordentligt og sikkert stykke arbejde.

Vores døgnberedskab står klar til at hjælpe dig med glatførebekæmpelse og snerydning i Roskilde i hele vinterperioden. Aftale om snerydning indgår som regel i vores ejendomsservice aftale, hvor du betaler for den snerydning og glatførebekæmpelse vi udfører samt et fast beredskab vederlag i månederne november til marts. Du har også mulig for at indgå en særskilt aftale med os.

Læs mere om vores snerydnings-service her!

Udover snerydning udfører vi også opgaver inden for:

Vi går op i vores medarbejdere

Hos Holst Gruppen tror vi på at medarbejdere der trives og behandles godt udfører det bedste stykke arbejde, og derfor har vi overenskomst med Dansk Erhverv. Herudover sørger vi for at vores medarbejdere får udleveret ordentligt arbejdsudstyr, der forhindrer stress og slid.

Så får du som kunde også en veloplagt og stabil vicevært ud til at stå for jeres snerydning i Roskilde.

Kontakt

Ønsker I Holst Gruppen som leverandør af jeres snerydning i Roskilde, eller måske et andet sted på Sjælland? Så kontakt >os allerede idag på tlf. 70 23 20 94 eller via kontaktformularen her på siden. Vi ser frem til at høre fra dig.

SKRIV TIL OS Tlf: 70232094

Udfyld med dine oplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.