Snerydning Birkerød

Snerydning er en stor del af de vinterlige rutiner. Holst Gruppen kommer gerne ud og hjælper dig med snerydning og saltning

snerydning birkerød

Grundig Snerydning Birkerød

Har du brug for et firma til at klare jeres snerydning i Birkerød? Så har du fundet den rette leverandør! Hos Holst Gruppen er snerydning og glatførebekæmpelse vores specialeområde, og vi garanterer at servicen er i orden hver gang.

Vi udfører snerydning for både virksomheder, foreninger og ejendoms- og boligselskaber, og vi hjælper også gerne med din snerydning. Og det er lige meget hvilket behov du har, stort eller småt, så står Holst Gruppen klar.

Glatførebekæmpelse og snerydning Birkerød

Indgår du en snerydningsaftale med os står vores døgnberedskab klar til at hjælpe jer med snerydning i Birkerød, hele vinterperioden.

Vores aftale om glatførebekæmpelse og snerydning i Birkerød indgår som regel i vores udvidet ejendomsservice aftale. Her betaler du kun for den udførte snerydning og glatførebekæmpelse, samt for et beredskab vederlag i månederne fra november til marts. Du har dog også mulighed for at indgå en særskilt aftale med os. Læs mere om vores snerydningsservice her!

Vi tilbyder også ydelser inden for:

Vil du have os som leverandør på mere end én ydelse, udarbejder vi et godt tilbud til jer.

Vi behandler vores medarbejdere godt

Hos Holst Gruppen tror vi på at tilfredse og glade medarbejdere udfører det bedste stykke arbejde, og derfor har vi selvfølgelig overenskomst med Dansk Erhverv. Herudover har vi sørget for at vores medarbejdere kun har det bedste arbejdsudstyr, så de undgår stress og slid.

Så får du, som kunde, også en glad og veloplagt arbejder ud til din snerydning i Birkerød.

Kontakt os

Ønsker I Holst Gruppen som leverandør af jeres snerydning i Birkerød, eller et andet sted på Sjælland og i København? Så kontakt os allerede idag på Tlf: 70 23 20 94 eller via kontaktformularen her på siden. Vi ser frem til at høre fra dig.

SKRIV TIL OS Tlf: 70232094

Udfyld med dine oplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.