Snerydning Ballerup

Vi klare alt indefor snerydning og saltning i Ballerup området.

snerydning ballerup

Grundig og Stabil Snerydning Ballerup

Er du på udkig efter et firma der kan tage sig af jeres snerydning i Ballerup? Så er Holst Gruppen den rette leverandør! Uanset hvilket behov dit firma har, stort eller småt, klarer vi det, og vi garanterer at vores service er i orden, hver gang.

Hos Holst Gruppen udfører vi snerydning og glatførebekæmpelse for en lang række firmaer, foreninger samt bolig- og ejendomsselskaber, og vi hjælper selvfølgelig også gerne dig med dit behov når sneen falder.

Vi behandler vores medarbejdere ordentligt

Vi tror på at tilfredse medarbejdere udfører det bedste stykke arbejde, og derfor har Holst Gruppen selvfølgelig også overenskomst med Dansk Erhverv. Herudover går vi også meget op i kun at udlevere ordentligt arbejdsudstyr til vores ansatte, så de slipper for stress og slid.

Så får du som kunde også en veloplagt arbejder til at tage sig at jeres snerydning i Ballerup, hver gang.

Glatførebekæmpelse og snerydning Ballerup

I vinterperioden står Holst Gruppen både for jeres snerydning og glatførebekæmpelse. Glatførebekæmpelse er en af vores kerneområder, og gennem tiden har vi tilegnet os de kompetencer der kræves for at gøre et ordentlig stykke snerydningsarbejde.

Vores snerydningsservice er som regel en del af vores ejendomsservice aftale. Her betaler du kun for den udførte snerydning og glatførebekæmpelse samt et fast beredskab vederlag i månederne november til marts. Herefter står vores døgnberedskab klar til at hjælpe dig med snerydning i Ballerup i hele vinterperioden. Du har også mulighed for at indgå en særskilt aftale med os.

Vi tilbyder også ydelser inden for:

Du kan læse mere om vores snerydningsservice her! Vil du bruge os som leverandør på mere end én ydelse, sørger vi for at du får et godt tilbud.

Kontakt os

Ønsker I Holst Gruppen som leverandør af jeres snerydning i Ballerup, eller et andet sted på Sjælland og i københavn? Så kontakt os allerede idag på Tlf: 70 23 20 94 eller via kontaktformularen her på siden. Vi ser frem til at høre fra dig.

SKRIV TIL OS Tlf: 70232094

Udfyld med dine oplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.