Rengøring Roskilde

Vi sørger for at gøre et effektivt og grundigt arbejde.

rengøring Roskilde

Effektiv Rengøring Roskilde

Leder du efter et dygtigt og grundigt rengøringsfirma til at tage sig af rengøring i Roskilde på arbejdspladsen? Så er du kommet til den rette. Holst Gruppen er en stabil rengøringshjælp, og vi garantere, at vi gør et ordentligt og effektivt stykke arbejde, så du ikke behøver at bestille hovedrengøring særskilt.

Hos Holst Gruppen går vi ud over den almindelige kontorrengøring, såsom rengøring af flader, grundig rengøring af toilet og køkken og afkalkning af kaffemaskiner. Vi garanterer at du får den rengøring vi har aftalt, og vi sørger for altid at have en rengøringsplan liggende fremme, så du kan følge med i, hvornår de forskellige områder bliver gjort rene.

Fleksibel rengøring Roskilde

Vi udfører rengøring af alt fra værksteder til kontorer. Ønsker du i perioder at nogle områder bliver sprunget over, måske fordi de ikke er brug, gør du os bare opmærksomme på dette. Har du forespørgsler eller brug for hjælp er du velkommen til at ringe til os på alle tidspunkter af døgnet.

Udover rengøring i Roskilde tilbyder vi også:

Du kan læse mere om vores rengøringsservice her!

Vi går op i vores medarbejder

For at leve op til vores ambitioner om høj service og kvalitet i det arbejde vi udfører, er det vigtigt for Holst Gruppen at vores medarbejder arbejder under ordentlige vilkår, og vi har derfor overenskomst med Dansk Erhverv. Herudover får vores medarbejdere udelukkende udleveret ergonomisk rigtigt rengøringsudstyr, der forhindrer dem i at blive stressede og nedslidte. Dette gør også at vi kan tilbyde jer stabile rengøringsfolk, der er glade for deres arbejde.

Kontakt

Har du brug for rengøring i Roskilde eller København? Kontakt os allerede idag på Tlf: 70 23 20 94 eller via kontaktformularen her på siden. Vi ser frem til at høre fra dig.

SKRIV TIL OS Tlf: 70232094

Udfyld med dine oplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.