Rengøring Birkerød

Holst Gruppen sørger for en grundig rengøring hos dig.

rengøring birkerød

Serviceorienteret Rengøring Birkerød

Er du på udkig efter et dygtigt og serviceorienteret rengøringsfirma til at tage sig af rengøring i Birkerød? Så behøver du ikke lede længere. Hvad end du har brug for rengøring af værksted, arbejdsplads eller trappeopgang, så står Holst Gruppen klar med grundig rengøringsservice og mange års erfaring.

Vi garanterer en effektiv og ordentlig rengøring hver gang, der går ud over det sædvanlige, så du slipper for at skulle bestille hovedrengøring ved siden af. Vi sørger samtidig for at have en rengøringsplan liggende fremme så du kan følge med i hvornår vi rengører de forskellige områder.

Fleksibel rengøring Birkerød

Vi kan hjælpe dig uanset hvilket behov dit firma har, lige meget om opgaven er stor eller lille, eller du i perioder har brug for at skrue op eller ned for rengøringen. Du vælger også selv om du ønsker rengøring i Birkerød i dagtimerne eller efter fyraften. Læs mere om vores rengøringsservice her!

Vi går op i vores medarbejder

Hos Holst Gruppen er vi af den overbevisning at glade medarbejder giver tilfredse kunder. For at leve op til vores ambitioner om god kvalitet og god service, er det derfor vigtigt for os, at vores ansatte arbejder under ordentlige forhold og vilkår.

Derfor har Holst Gruppen overenskomst med Dansk Erhverv, og vi har samtidig lavet et bevidst valg om, kun at udlevere ergonomisk rengøringsudstyr til vores medarbejdere, for at forhindre at vores de bliver stressede og nedslidte.

Udover rengøring hjælper vi også hellere end gerne med:

Kontakt

Er du på udkig efter et firma til rengøring i Birkerød eller København? Kontakt Holst Gruppen allerede idag på Tlf: 70 23 20 94 eller via kontaktformularen her på siden. Vi ser frem til at høre fra dig.

SKRIV TIL OS Tlf: 70232094

Udfyld med dine oplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.