Rengøring Ballerup

Effektiv og grundig rengøring i hele Ballerup.

rengøring ballerup

Grundig Rengøring Ballerup

Leder du efter et grundigt og stabilt rengøringsfirma til at tage sig af jeres rengøring i Ballerup? Hvad end om du skal bruge rengøring af værksted, kontorer eller trappeopgange, så er du kommet til det rette rengøringsfirma. Hos Holst Gruppen garanterer vi et effektivt og ordentligt rengøringsarbejde hver gang.

Vi går ud over den almindelige rengøring, såsom rengøring af flader, køkken og toilet, så du får mere rengøring for pengene og slipper for at bestille hovedrengøring ved siden af. Vi garanterer at du får den rengøring i Ballerup vi har aftalt, og vi sørger for at lade en rengøringsplan ligge fremme, så du altid kan følge med i, hvad der bliver rengjort, hvornår.

Rengøring Ballerup – både store og små opgave

Uanset hvilket behov dit firma har kan Holst Gruppen hjælpe dig, vi løser både store og små opgaver, og er fleksible, hvis du i perioder har brug for mere eller mindre rengøring, eller hvis dit behov ændre sig helt. Du kan læse mere om vores rengøringsservice her!

Glade medarbejder giver tilfredse kunder

For at kunne leve op til vores ambitioner om høj service og kvalitet for rengøring i Ballerup, og fordi vi går op i vores ansatte, er det vigtigt for os at vores personale arbejder under ordentlige forhold. Derfor har vi overenskomst med Dansk Erhverv og udleverer samtidig kun ergonomisk rengøringsudstyr, for at forebygge at vores ansatte bliver stressede og nedslidte.

Alt dette gør, at vi kan tilbyde dig et stabilt rengøringspersonale, der er glade for deres arbejde.

Udover rengøring tilbyder vi også:

Kontakt

Har du brug for rengøring i Ballerup eller København? Kontakt os allerede idag på Tlf: 70 23 20 94 eller via kontaktformularen her på siden. Vi ser frem til at høre fra dig.

SKRIV TIL OS Tlf: 70232094

Udfyld med dine oplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.