Haveservice Roskilde

Holst Gruppen hjælper dig med haveservice i hele Roskilde området.

haveservice roskilde

Stabil og Effektiv Haveservice Roskilde

Har du brug for en serviceorienteret virksomhed til at udføre haveservice i Roskilde? Så behøver du ikke lede længere. Hos Holst Gruppen er vi den rette leverandør til jobbet. Vi udfører haveservice for både firmaer, foreninger samt bolig- og ejendomsselskaber.

Hos Holst Gruppen står vi med glæde for jeres haveservice i Roskilde, eller andet steds på Sjælland, lige meget om opgaverne er store eller små. Vi tilbyder græsslåning, vedligeholdelse af græsarealer, blomsterbede og beskæring af hæk, og vi garanterer at servicen er i orden, hver gang.

Tilpasset haveservice Roskilde

Vores aftale om haveservice indgår som regel i en udvidet aftale om ejendomsservice, Du har dog også mulighed for at købe servicen for sig. Under alle omstændigheder sørger vi for at lave en aftale med jer op et uforpligtende konsulentbesøg, så vi kan nå frem til et tilbud der dækker netop dit behov. Du kan læse mere om vores haveservice her.

Vi skaber gode vilkår for vores medarbejdere

Hos Holst Gruppen er vi overbeviste om at glade og tilfredse medarbejdere udfører den bedste service for vores kunder. Derfor har vi overenskomst med Dansk Erhverv og udleverer udelukkende det bedste arbejdsudstyr, der forebygger stress og slid.

Så får du også en glad og veloplagt vicevært til jeres haveservice i Roskilde.

Udover haveservice udfører vi også:

Ønsker du har bruge os som leverandør på mere end en service, sørger vi for at udarbejde et godt tilbud til dig.

Kontakt os

Ønsker du os som leverandører af jeres haveservice i Roskilde eller et andet sted på Sjælland? Så kontakt os hos Holst Gruppen allerede idag på Tlf: 70 23 20 94 eller via kontaktformularen her på siden. Vi ser frem til at høre fra dig.

SKRIV TIL OS Tlf: 70232094

Udfyld med dine oplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.