Haveservice Birkerød

Haveservice med Holst Gruppen.

haveservice birkerød

Stabil Haveservice Birkerød

Står du og mangler et grundigt og erfarent firma til at stå for jeres haveservice i Birkerød, eller måske et andet sted på Sjælland? Så er vi hos Holst Gruppen, den rette leverandør til jobbet! Vi udfører haveservice for både firmaer, foreninger og bolig- og ejendomsselskaber.

Som haveservice tilbyder vi vedligeholdelse af græsarealer, herunder græsslåning, vedligeholdelse af blomsterbede og beskæring af hæk. Vi står klar til at udføre jeres haveservice opgaver i Birkerød, store som små, og vi garanterer et godt stykke arbejde hver gang.

Tilpasset haveservice i Birkerød

Vi tilbyder vores haveservice som en udvidelse af vores ejendomsservice aftale, men der er også god mulighed for at indgå en aftale med os, der udelukkende indeholder arbejdsopgaver inden for haveservice.

Lige meget hvilken en af mulighederne I vælger sørger vi for at komme ud til et uforpligtende møde, så vi kan udarbejde et tilbud til jer, der passer til lige netop jeres behov. Læs mere om vores haveservice i Birkerød og på resten af Sjælland her!

Vi tilbyder også services inden for:

Vælger du at benytte Holst Gruppen til mere end én serviceydelse, giver vi et godt tilbud.

Derfor får du god service hos Holst Gruppen

Vi går op i at vores medarbejdere er glade og tilfredse. Derfor har vi overenskomst med Dansk Erhverv og sørger samtidig for kun at udlevere de bedste arbejdsredskaber til vores ansatte, således at de undgå slid og stress.

Hos Holst gruppen er vi også overbeviste om at glade og tilfredse medarbejdere gør det bedste stykke arbejde. Og derfor er vi også i stand til at tilbyde jer, som kunde, fleksibilitet, punktlighed og gennemsigtighed i vores samarbejde samt ordentlig haveservice i Birkerød.

Kontakt os

Skal Holst Gruppen være jeres nye leverandør af haveservice i Birkerød eller et andet sted på Sjælland? Så kontakt os allerede idag på Tlf: 70 23 20 94 eller via kontaktformularen her på siden. Vi ser frem til at høre fra dig.

SKRIV TIL OS Tlf: 70232094

Udfyld med dine oplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.