Haveservice Ballerup

Vores medarbejder sørger for grundig haveservice i Ballerup.

haveservice ballerup

Grundig Haveservice i Ballerup

Har du brug for et dygtigt og erfarent firma til at tage sig af jeres haveservice i Ballerup? Så har du fundet den rette leverandør til jobbet! Hos Holst Gruppen står vi klar til at udføre jeres haveservice lige meget om opgaverne er store eller små.

Som en del af vores haveservice tilbyder vi vedligeholdelse af græsarealer, herunder græsslåning, vedligeholdelse af blomsterbede og beskæring af hæk, og vi sørger for et godt stykke arbejde, hver gang. Vi udfører servicen for både firmaer, foreninger og ejendoms- og boligselskaber.

Haveservice i Ballerup der er tilpasset jeres behov

Vi tilbyder som regel vores haveservice som en del af en udvidet ejendomsservice aftale, men der er også rig mulighed for at lave en aftale med os, der kun indeholder haveservice. Lige meget hvad du vælger sørger vi for at komme ud hos jer til et uforpligtende konsulentbesøg, så vi kan nå frem til et tilbud, der passer til lige netop jeres behov. Læs mere om vores haveservice her!

Derfor skal du vælge Holst Gruppen

Hos Holst Gruppen går vi op i at vores medarbejdere er glade og tilfredse, og arbejder under ordentlige vilkår. Derfor har vi overenskomst med Dansk Erhverv og sørger samtidig for kun at udlevere det bedste arbejdsudstyr, så vores ansatte slipper for stress og slid.

Efter vores overbevisning udfører glade og tilfredse kunder det bedste stykke arbejde. Det gør os hos Holst Gruppen i stand til at tilbyde vores kunder fleksibilitet, punktlighed, gennemsigtighed i samarbejdet samt en ordentlig haveservice Ballerup.

Udover haveservice tilbyder vi også:

Ønsker du at benytte dig af os til mere end én serviceydelse, sørger vi for et godt tilbud.

Kontakt os

Kunne du tænke dig Holst Gruppen som jeres nye leverandør af jeres haveservice i Ballerup eller et andet sted på Sjælland eller i København? Så kontakt os allerede idag på Tlf: 70 23 20 94 eller via kontaktformularen her på siden. Vi ser frem til at høre fra dig.

SKRIV TIL OS Tlf: 70232094

Udfyld med dine oplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.