Ejendomsservice i Roskilde

Vi udfører Ejendomsservice i hele Roskilde kommune med erfarne medarbejdere.

ejendomsservice roskilde

Effektiv og Grundig Ejendomsservice Roskilde

Har I brug for grundig Ejendomsservice i Roskilde? Så har I fundet den rette leverandør! Hos Holst Gruppen hjælper vi jer med glæde, med at holde ejendommen pæn og ryddet. Og vi garanterer, at vi gør et ordentlig stykke arbejde og løser de opgaver vi har aftalt.

Indgår I en Ejendomsservice aftale med os, får I en fast og stabil vicevært tilknyttet ejendommen, der vil sørge for at hænge en liste med de opgaver der skal foretages på ejendommen op. Så kan I altid følge med i, hvad der bliver lavet hvornår. Skulle jeres behov ændre sig, er vi fleksible så I kan skrue op og ned for vores hjælp til Ejendomsservice.

Ejendomsservice Roskilde – En løsning til ethvert behov

Vores standard aftale inden for Ejendomsservice indbefatter renholdelse af trappeopgange samt renholdelse og fejning af ejendommens udendørs områder, såsom fortov og gårdspladser. Herudover har vi varmemester certifikat, og kan hjælpe jer med at aflæse og indberette varmeforbruget, og I er samtidig altid velkommen til at kontakte os og trække på vores håndværkere, hvis I får brug for hjælp til reparationer.

I har også mulighed for at vælge en udvidet aftale med os, hvor vi, udover opgaverne i standardaftalen, også står for pleje af græsplænen. Hvis I ønsker det, kan disse ydelser tilkøbes for sig. Lige meget hvad I vælger skal vi nok komme med et godt tilbud til jer.

Glade medarbejdere skaber tilfredse kunder

Vi tror på at glade medarbejdere kan yde den bedste kvalitet og service. Vi har derfor valgt at have overenskomst med Dansk Service, samt kun at udlevere ergonomisk arbejdsudstyr til vores ansatte, hvilket forebygger at de bliver stressede og nedslidte. Så er I som kunde, også sikret en glad og stabil vicevært.

Udover Ejendomsservice tilbyder vi:

I kan læse mere om vores ejendomsservice her!

Kontakt os

Skal Holst Gruppen være jeres nye Ejendomsservice leverandør i Roskilde? Så kontakt os allerede i dag på Tlf: 70 23 20 94 eller via kontaktformularen her på siden. Vi ser frem til at høre fra dig.

SKRIV TIL OS Tlf: 70232094

Udfyld med dine oplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.