Ejendomsservice i Birkerød

Vi står altid klar til at hjælpe dig med Ejendomsservice i Birkerød.

ejendomsservice birkerød

Stabil Ejendomsservice i Birkerød

Er I på udkig efter et firma til at udføre grundig Ejendomsservice i Birkerød? Så har I fundet den rette leverandør! Hos Holst Gruppen kan vi tilbyde jer en fast og stabil vicevært, og vi garanterer at opgaverne bliver løst som aftalt og at servicen er i orden.

Uanset hvilket behov jeres firma eller ejendom har, om det er stort eller småt, kan vi helt sikkert hjælpe jer. Vi er samtidig klar over at et behov pludselig kan ændre sig, f.eks. alt efter hvad tidspunkt på året det er, og I kan derfor løbende skrue op og ned for jeres Ejendomsservice.

Få Ejendomsservice aftale efter behov

I har mulighed for at indgå en standard aftale eller en udvidet aftale med os, inden for Ejendomsservice i Birkerød. Standard aftalen består af rengøring af trappeopgange samt vedligeholdelse af udendørs områder, såsom fortove og gårdspladser, imens den udvidet aftale også indeholder pleje af græsplæne.

Ønsker I en special aftale har I mulighed for at tilkøbe ovenstående ydelser hver for sig. Uanset hvad I vælger, har I mulighed for et uforpligtende konsulentmøde, hvor vi sammensætter en aftale der passer til jeres behov. Læs mere om vores ejendomsservice her!

Udover ejendomsservice i Birkerød tilbyder vi også:

Vi behandler vores medarbejdere ordentligt

Vi tror på at glade og tilfredse medarbejdere udfører den bedste service og kvalitet, og derfor Har Holst Gruppen selvfølgelig overenskomst med Dansk Service. Herudover sørger vi for at vores medarbejdere har ordentligt arbejds udstyr, der forhindre dem i at blive nedslidte og stressede.

Så får I også en stabil og glad vicevært til at udføre jeres Ejendomsservice i Birkerød.

Kontakt os

Skal Holst Gruppen være jeres nye leverandør af Ejendomsservice i Birkerød, eller måske et andet sted på Sjælland og i København? Så kontakt os allerede i dag på Tlf: 70 23 20 94 eller via kontaktformularen her på siden. Vi ser frem til at høre fra dig.

SKRIV TIL OS Tlf: 70232094

Udfyld med dine oplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.