Ejendomsservice i Ballerup

Vi klare alt indenfor Ejendomsservice i hele Ballerup. Holst Gruppen er din professionelle samarbejdspartner.

ejendomsservice ballerup

 

Grundig Ejendomsservice i Ballerup

Har I brug for et firma til at udføre grundig ejendomsservice i Ballerup? Så er I kommet til den rette leverandør. Hos Holst Gruppen hjælper vi jer med glæde, uanset hvilket behov I har, stort eller småt, så står vi klar. Vi garanterer at vi altid gør et godt stykke arbejde og udfører de opgaver vi har aftalt.

Ændrer jeres behov sig kan I skrue op eller ned for jeres ejendomsservice aftale, vi vil let og hurtigt kunne tage over og løse ekstra opgaver for jer, eller trappe ned i opgaver hvis det er det der er brug for. Viceværten I har fået tilknyttet vil altid sørge for at sætte en liste op i ejendommen, så I løbende kan følge med i at opgaverne bliver løst.

Aftale efter behov – Ejendomsservice Ballerup

Vores standard aftale hos Holst Gruppen består af rengøring af trappeopgang samt rengøring og vedligeholdelse af ejendommens udendørs områder, såsom fortov og gårdspladser. Herudover har vi varmemester certifikat og kan derfor hjælpe jer med at aflæse og indberette jeres varmeforbrug. Skulle I få brug for hjælp til reparationer, kan I altid trække på vores håndværkere.

I har også mulighed for at indgår en udvidet aftale med os om ejendomsservice i Ballerup, hvor pleje af græsplænen også indgår. Ønsker I at indgå en specialaftale kan alle ovenstående ydelser tilkøbes hver for sig. Læs mere om vores ejendomsservice her!

Udover ejendomsservice tilbyder vi også:

Vi behandler vores medarbejdere ordentligt

Vi tror på at medarbejdere der bliver behandlet ordentligt, udfører en bedre service, og derfor har Holst Gruppen overenskomst med Dansk Erhverv. Herudover sørger vi også for kun at udlevere ergonomisk arbejdsudstyr, der forebygger stress og slid, til vores medarbejdere.

Så får I som kunde også en glad og stabil vicevært, til at udføre jeres ejendomsservice i Ballerup eller København.

Kontakt os

Skal Holst Gruppen være jeres nye Ejendomsservice leverandør i Ballerup eller måske et andet sted på

Sjælland eller i København? Så kontakt os allerede idag på Tlf: 70 23 20 94 eller via kontaktformularen her på siden. Vi ser frem til at høre fra dig.

SKRIV TIL OS Tlf: 70232094

Udfyld med dine oplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.